Taller de Creación de Música de 8 Bits. LSDJ WorkshopTaller de Creació de música de 8 Bits. LSDJ Workshop

1 El Sábado 1 de Noviembre a partir de las 18:00 Bitemap explicará lo básico para empezar a hacer chiptune con el tracker LSDJ para Game Boy en Dinamo DIY espai.
Éste taller tendrá dos partes: En la primera se enseñará lo básico para
empezar a usar LSDJ, uno de los dos trackers más famosos para Game Boy junto a Nanoloop. (en la primera y segunda también estaria bien que trajeras unos auriculares)

– Traerte una consola GameBoy con la ROM de LSDJ
en el cartucho usb 64m smart card (disponible en Internet)- Traer el
portátil, cargar el emulador BGB para Windows o Gambatte para Linux/Mac (ambos freeware) y ahí cargar la ROM de LSDJ (todo este soft será rulado en un pendrive).

– No traer nada, mirar y curiosear en casa.

La segunda parte será puramente electrónica, explicaremos y realizaremos las modificaciones Pro Sound y Bass Boost para mejorar el audio de la Game Boy DMG (a.k.a clásica/gris/ladrillo) y la Pro sound para la Game Boy Color. Trae una o varias de estas consolas + un soldador y estaño si quieres llevarlas a cabo.El taller tiene un precio de 5€ en apoyo al espacio/tallerista y aunque dispone de temario, también pretende ser una jam de conocimientos donde tod@s compartamos lo que sabemos. Paralelamente al taller, la distri
estará abierta con venta de libros, vinilos e inventos sonoros varios.

Salud, ChipPunk y DIY!

1El Dissabte 1 de Novembre a partir de les 18:00 Bitemap explicarà el bàsic per començar a fer chiptune amb el tracker LSDJ per GameBoy al Dinamo DIY espai.
Aquest taller tindrà dues parts: En la primera s’ensenyarà el bàsic per
començar a usar el LSDJ, un dels dos trackers més famosos per GameBoy al costat de Nanoloop. (en la primera i segona també estaria be que portessis uns auriculars)
– Portar-te una consola GameBoy amb la ROM de LSDJ en el cartutx usb 64m smart card (disponible en Internet)
– Portar el portàtil, carregar l’emulador BGB per Windows o Gambatte per Linux/Mac (tots dos freeware) i aquí carregar la ROM de LSDJ (tot aquest soft serà rulat en un pendrive).
– No portar res, mirar i tafaneixar a casa.
La segona part serà purament electrònica, explicarem i realitzarem les modificacions Pro Sound i Bass Boost per millorar l’àudio de la GameBoy DMG (a.k.a clàssica/gris/marró) i la Prosound per la Game Boy Color. Porta una o varies  d’aquestes consoles + un soldador i estany si vols dur-les a terme. El taller té un preu de 5€ en suport a l’espai/tallerista i encara que disposa de temari, també pretén ser una jam de coneixements on totes compartim el que sabem. Paral·lelament al taller, la distri estarà oberta amb venda de llibres, vinils i invents sonors varis.

Salut, DIY y Chip Punk