Presentación del Libro: I Visqueren felicesPresentació del Llibre: I Visqueren Felices

visqueran(1)¨I Visqueren Felices¨ surge de la necesidad de crear referentes lésbicos positivos. Historias que se alejen de la tragedia y que empoderen a las invisibles, a todas aquellas que no aparecen en las novelas porque no somos guapas, ni adineradas, ni heteronormativas, ni pasivas.
Necesitamos universos literarios que nos empoderen. Porque el   ser lesbiana y rebelde, también pueda ser sinónimo de final feliz. Para combatir la cultura del miedo, son necesarios proyectos como este.

Empezaremos a las 20:00 h. con un taller de escritura colectiva y a continuación se presentará el libro. Viernes 7 Noviembre a partir de las 20:00

visqueran(1)“I visqueren felices” sorgeix de la necessitat de crear referents lèsbics positius. Històries que s’allunyin de la tragèdia i que empoderi a les invisibles, a totes aquelles que no apareixen a les novel·les perquè no som guapes, ni adinerades, ni heteronormatives,  ni passives.
Necessitem universos literaris que ens empoderin. Perquè volem que ser lesbianes i rebel, també pugui ser sinònim de final feliç. Per combatre la cultura de la por, són necessaris projectes com aquest.

Començarem a les 20:00 h. amb un taller d´escriptura col-lectiva i tot seguit es presentarà el llibre. Divendres 7 de Novembre desde les 20:00 en endavant.