Taller de Liberación de TV.sWorkshop d´alliberament de TV.s

Sin título-1

Diferentes formas de Jugar con la TV.Convierte tu vieja TV de Tubo en un osciloscopio!

Sábado 20 Febrero a partir de las 17:00 h. Taller – Workshop – Jam de Conocimientos Antiacademicista Pro-DIY. Trae si tienes soldador, estaño, una TV de tubo antigua que quieras tunear y unos altavoces de PC, o ven a curiosear y a echar unas risas. Precio Libre! No hace falta tener conocimientos previos de electrónica, escribe en el muro para inscribirte. Mientras esté llevándose a cabo el taller la distri estará abierta. Se ha creado este evento
El objetivo de este taller es dotar de un nuevo uso a las viejas TV de tubo , añadiendo un canal de entrada de audio  para poder visualizar en la pantalla, las diferentes clases de ondas sonoras, y jugar y experimentar con ellas.
La Dinamo está en C/ Molí 1 Local 3, Nou Barris/La Prosperitat <M> Via Julia L4

Os esperamos! Por favor, no spameeis el evento en sitios aleatorios, queremos crear un ambiente familiar y del buenri. Escribe para inscripción.

Sin título-1Diferents formes de Jugar amb la TV.

Taller d´alliberament de TV.s. Converteix la teva vella TV de Tub en un oscil·loscopi! Taller – Workshop – Jam de Coneixements Antiacademicista Pro-DIY. Porta si tens soldador, estany, una TV de tub antiga que vulguis tunejar i uns altaveus de PC, o vine a tafanejar i passar una bona estona. Preu Lliure! No fa falta tenir coneixements previs d’electrònica, escriu en el mur per inscriure’t. Mentre estigui duent-se a terme el taller la distri estarà oberta. S’ha creat aquest esdeveniment
L’objectiu d’aquest taller és dotar d’un nou ús a les velles TV de tub , afegint un canal d’entrada d’àudio per poder visualitzar en la pantalla, les diferents classes d’ones sonores, i jugar i experimentar amb elles.
La Dinamo està en C/ Molí 1 Local 3, Nou Barris/La Prosperitat .Via Julia L4

Us esperem! Per favor, no spamejeu l’esdeveniment en llocs aleatoris, volem crear un ambient familiar i de bon rotllo. Escriu per a inscripció.