Coàgul MàximumCoàgul Màximum

coagul_maximum   Nueva  edición y grabación en vivo del mítico programa de Radio “Maximum Clatellot”   con la presencia del círculo de las 4 estancias COÀGUL que nos guiará para atravesar las 7 puertas del conocimiento a través de sus cánticos y actos de sangre, ruido y esmegma solidificado. En nombre de Zadkiel ojo y oída. Desvelaremos un secreto  que pertenece a los Flamígeros, a los que también llaman Trueno, Fuerza, Rueda y Multitud. Vuestros ojos no deberán verlo  pero podéis venir igualmente. El Martes 18 de Octubre a partir de las 19:00 H

coagul_maximum
Nova edició i gravació en directe del mític programa de radio ” Maximum Clatellot” on  desvelarem un secret que pertany als Flamígers, a qui també anomenen Tró, Roda, Força i Multitud. Els vostres ulls no deuen veure-ho.
COÀGUL vindrà a obrir-nos les estances del coneixement a través dels seus actes de sang, soroll i esmegma solidificat. En el nom de Zadkiel, ull i oida. Vista i dits.
No entendreu res que us atanyi, però veniu-hi igualment.

Feu-ho correr com la sang que arriba al riu.
DIMARTS 18 D’oCTUBRE.
MàXIMUM cLAteLLoT en Directe
A L’ESPAI DINAMO DIY DE La Prosperitat.
Carrer del Molí 1. Prosperitat. Nou Barris Vía Júlia L4