Literatura Subterránea Vol. 2Vetllada literària

relato_oscuroVelada literaria acompañadas de Mario Ortiz, quien nos presentará su último libro autoeditado “Un Relato Oscuro”.

El autor también firmará ejemplares con su sangre e invocará al espíritu del viejo Bill. Convertiremos  el espacio en un tugurio Beatnick para la ocasión . Sábado 22 Abril a partir de las 20:00 H

La angustiosa realidad es que la vida cotidiana del ser humano se halla atrapada en un complejo inexorable de opuestos-día y noche. Nacimiento y Muerte. Felicidad y desdicha, bien y mal. La Vida es un continuo campo de batalla. Siempre lo ha sido y siempre lo será. Si no fuera así nuestra existencia llegaría a su fin.

C. G Jung ” Encuentro con la Sombra”relato_oscuroVetllada literària acompanyades de Mario Ortiz, qui ens presentarà el seu últim llibre autoeditat “Un Relato Oscuro”.

L’autor també signarà exemplars amb la seva sang i invocarà a l’esperit del vell Bill. Convertirem l’espai en un tuguri Beatnick per a l’ocasió . Dissabte 22 Abril a partir de les 20:00 H

“L’angoixant realitat és que la vida quotidiana de l’ésser humà es troba atrapada en un complex inexorable d’oposats. Dia i nit. Naixement i Mort. Felicitat i tristessa, bondat i malícia. La Vida és un continu camp de batalla. Sempre ho ha estat i sempre ho serà. Si no fos així la nostra existència arribaria a la seva fi.”

C. G Jung ” Trobada amb l’Ombra”