Construye tu propio thereminConstrueix el teu propi Theremin

daniel_thereminNueva sesión de trabajo compartido y colaborativo con la intención de construir una versión clásica de este increible instrumento.

El Theremin, inventado por el ruso Lev Theremin en 1919, fue uno de los primeros instrumentos musicales electrónicos y causo gran impacto por la forma en la que es tocado. Las manos no tocan el instrumento y el músico controla las frecuencias sonoras solo alterando la distancia entre las manos y la antena del instrumento. El instrumento ya fue utilizado en diversos géneros musicales, desde música concreta hasta música electrónica, pop y rock. Sin embargo, su timbre único es muy recordado por ofrecer una sonoridad extraordinaria para bandas sonoras de peliculas de terror y ciencia ficción. El objetivo del taller es que cada participante se construya su propio theremin. Inscripción 25 Eu (Incluye kit con todos los materiales para fabricar el dispositivo + PCB, placa de circuito impreso). El taller será dinamizado por Daniel Llermaly (Chile). Puedes ver sus trabajos aquí .

Taller dividido en 2 sesiones de trabajo. Domingo 16 Julio a las 16:00. Lunes 17 Julio 18:00. Escribe si te apetece participar.

daniel_thereminNova sessió de treball compartit i col·laboratiu amb la intenció de construir una versió clàssica d’aquest increible instrument.

El Theremin, inventat pel rus Lev Theremin en 1919, va ser un dels primers instruments musicals electrònics i va causar gran impacte per la forma en la qual és tocat. Les mans no toquen l’instrument i el músic controla les freqüències sonores solament alterant la distància entre les mans i l’antena de l’instrument. L’instrument ja va ser utilitzat en diversos gèneres musicals, des de música concreta fins a música electrònica, pop i rock. No obstant això, el seu timbre únic és molt recordat per oferir una sonoritat extraordinària per a bandes sonores de peliculas de terror i ciència ficció. L’objectiu del taller és que cada participant es construeixi el seu propi theremin. Inscripció 25 Eu (Inclou kit amb tots els materials per fabricar el dispositiu + PCB, placa de circuit imprès). El taller serà dinamitzat per Daniel Llermaly (Xile). Pots veure els seus treballs aquí .

Taller dividit en dues sessions. Diumenge 16 Juliol a les 16:00 i Dilluns 17 a les 18:00. Escriu si et ve de gust participar