Próximos talleresPropers tallers

opticalsynthNuevos talleres de electrónica aptos para todas.

Viernes 25 mayo a partir de las 16:00 H. Optical synth workshop, Jam de conocimientos. Se construirán dispositivos compuestos por 4 osciladores que a traves de sensores los podremos modular aplicando luces y sombras. Inscripción 15 Eu (Incluye kit con todos los materiales para materializar el dispositivo. Escribe si te apetece asistir. Trae soldador.

Martes 29 Mayo a partir de las 17:00. Taller de Iniciación al Circuit Bending. El circuit Bending es una técnica de modificación electrónica que consiste  en implementar funciones a base de cortocircuitar aparatos que emitan algún tipo de sonido. Utilizar el error como un elemento creativo. Trae algún aparato que emita algún sonido tipo, juguete, walkie-talkie, radio am/fm, teclado… Escríbenos si te apetece participar.

opticalsynthNous tallers d’electrònica aptes per a totes.

Divendres 25 maig a partir de les 16:00 H. Optical synth workshop, Jam de coneixements. Es construiran dispositius compostos per 4 oscil·ladors que a traves de sensors els podrem modular aplicant llums i ombres. Inscripció 15 Eu (Inclou kit amb tots els components per materialitzar el dispositiu. Escriu si et ve de gust assistir. Porta soldador.

Dimarts 29 Maig a partir de les 17:00. Taller d’Iniciació al Circuit Bending. El circuit Bending és una tècnica de modificació electronica que consisteix a implementar funcions a força de cortocircuitar aparells que emetin algun tipus de so. Utilitzar l’error com un element creatiu. Porta algun aparell que emeti algun so tipus, joguina, walkie-talkie, ràdio fm, teclat… Escriu-nos si et ve de gust participar.