Attack Delay Workshop. TallerAttack Delay Workshop. Taller / Jam de Coneixement

delaylowTaller para la construcción de un pedal de fx delay conducido por Nex y Noish. El workshop consiste en las construcción de un circuito de efecto Delay basado en el chip clásico PT2399 que utilizan muchos pedales comerciales de Delay. El circuito cuenta con dos potenciometros con los que manejamos el tiempo y el feedback del FX, nos permiten utilizar el delay de forma más convencional pero también llevarnoslo a terrenos más ruidosos. En el taller realizaremos la pcb con técnica casera de impresión y ataque químico  y la preparamos. El circuito se montará en una caja al gusto de lxs participantes y acabaremos el workshop jugando un poco el FX y explorando sus posibilidades expresivas dentro de una jam de improvisación colectiva o explorando formatos más instalativos.
Inscripción 30 eu.  (Incluye kit completo con todos los materiales). Trae soldador, estaño, y recipiente para ubicar el circuito. No se necesitan conocimientos técnicos para realizar el taller con éxito. Apto para todas. Escribe si te apetece participar.
Sábado 9 Marzo 12:00

delaylowTaller per a la construcció d’un pedal de fx delay conduït per Nex i Noish. El workshop consisteix en la construcció d’un circuit d’efecte Delay basat en el xip clàssic PT2399 que utilitzen molts pedals comercials de Delay. El circuit compta amb dos potenciometres amb els quals manegem el temps i el feedback del FX, ens permeten utilitzar el delay de forma més convencional però també portar-lo a terrenys més sorollosos. En el taller realitzarem la pcb amb tècnica casolana d’impressió i atac químic  i la preparem. El circuit es muntarà en una caixa al gust de lxs participants i acabarem el workshop jugant una mica amb el FX i explorant les seves possibilitats expressives dins d’una jam d’improvisació col·lectiva o explorant formats més instalativos.
Inscripció 30 eu. (Inclou kit complet amb tots els materials). Porta soldador, estany, pila de 9v i recipient per a posar el circuit. No es necessiten coneixements tècnics per a realitzar el taller amb èxit. Apte per a totes. Escriu si et ve de gust participar.
Dissabte 9 Març 12.00