Theremin. Una Odisea ElectrónicaTheremin. Una Odissea Electrònica

El próximo Jueves 9 de Enero a partir de las 19:00 H, proyectaremos en pantalla grande, el documental . “Theremin. Una Odisea Electrónica”. Un documental sobre la asombrosa vida de Leon Theremin, el inventor del theremin, el instrumento musical electrónico tan útilizado en los años 50 para la música de las películas de ciencia-ficción. Theremin sorprendió América con su instrumento hasta su secuestro por agentes soviéticos a mediados de los años 30. A su salida de un campo de trabajo, trabajó en los dispositivos de vigilancia de la KGB. Casi 60 años después, es llevado de nuevo a América para una emotiva reunión con sus amigos y colegas.

Proyección en Versión Original con subtítulos al Castellano. Tendremos bebidas no alcohólicas para las personas socias de la Asociación.El proper Dijous 9 de Gener a partir de les 19:00  projectarem en pantalla gran, el documental “Theremin. Una Odissea Electrònica”. Un documental sobre la sorprenent vida de Leon Theremin, l’inventor del theremin, l’instrument musical electrònic tan útilitzat en els anys 50 per a la música de les pel·lícules de ciència-ficció. Theremin va sorprendre Amèrica amb el seu instrument fins al seu segrest per agents soviètics a mitjans dels anys 30. A la seva sortida d’un camp de treball, va treballar en els dispositius de vigilància del KGB. Gairebé 60 anys després, és portat de nou a Amèrica per a una emotiva reunió amb els seus amics i col·legues.

Projecció en Versió Original amb Subtitols en Castellà. Tindrem begudes no-alcohòliques per les persones socies de l´ Associació.